Katon maalaus
Orimattila

KATON MAALAUS
SUOMALAISENA TAKUUTYÖNÄ

Kattoalan asiantuntijoillamme on vuosien kokemus katon maalauksista eri kohteisiin. Toteutamme katon maalaukset aina ammattiylpeydellä, huolella ja laadusta tinkimättä. Käytämme asianmukaista kalustoa, huippuluokan tuotteita ja maaleja, sekä oikeaoppista tekniikkaa. Katon maalaus ammattilaisen toteuttamana, on loistava tapa kunnostaa kotisi katteen suojaus, sillä se pidentää katon elinkaarta ja lisäksi antaa upean ilmeen.

ÄLÄ SIIRRÄ KATON MAALAUSTA!

Tiesitkö, että katon maalaus on yleensä vain pieni murto-osa kattoremontin kustannuksesta? Katon maalausta ei kannata siirtää tulevaisuuteen, sillä hyvissä ajoin toteutettu katon maalaus, siirtää suurempaa kattoremontin tarvetta vuosiksi eteenpäin. Ajoissa toteutettu katon maalaus, on vastuullinen teko, ja samalla pidentää kustannustehokkaasti katon elinkaarta. Mikäli katon pinnassa näkyy ruostetta, maali hilseilee tai se on haalistunut, kannattaa katon maalaus toteuttaa pikimmiten.

Kattokonkarimme tulee aina ensin paikan päälle kartoittamaan katon nykytilanteen. Tarjoamme täyden palvelun kattoremontteja ja katon maalauksia ympäri vuoden. Toteutamme katon maalauksessa kaikki työvaiheet itse, laadusta tinkimättä ja korkealuokkaisilla maaleilla. Meiltä lisäksi kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät valmiiksi asennettuna.

TILAA KATON MAALAUS ASIANTUNTIJALTA »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste